Osmo vrea să creeze inteligența artificială cu miros
Alex Wiltschko, fost cercetător Google, co-fondatorul startup-ului Osmo, are să utilizeze inteligența artificială pentru ca toate computerele să poată genera mirosuri „așa cum noi generăm imagini și sunete”.
Acum, oamenii din lumea întreagă se întreabă „De ce să oferim computerelor capacitatea de a mirosi?” Alex Wiltschko are mai multe explicații la această întrebare. Unul dintre motivele sale reste că mirosul este esențial pentru a ajuta cadrele medicale să detecteze bolile.
Vă reamintim că dintre cele cinci simțuri umane, inteligența artificială poate deja să imite vederea și auzul.
În viitor, ar putea apărea manuale școlare cu inteligență artificială
De altfel, în viitor, ar putea apărea manuale școlare cu inteligență artificială. Guvernul de la Seul are planuri noi pentru elevii sud-coreeni, însă părinții privesc cu scepticism ideea guvernanților de a introduce tablete cu inteligență artificială în sălile de clasă.
Guvernul de la Seul își va pune planul în aplicare anul viitor. Din anul 2025 până în anul 2028, profesorii din Coreea de Sud vor utiliza manualele școlare cu inteligență artificială pentru aproape toate materiile, cu excepția artei, educației fizice și eticii. Executivul nu a furnizat detalii suplimentare despre implementarea idei sale, doar a specificat că noile manuale vor fi adaptate la vitezele individuale de învățare, profesorii utilizând tablouri de bord pentru a urmări progresul elevilor.
EdYOU AI Meta-Human, o soluție de învățare adaptabilă
De altfel, EdYOU, o platformă care folosește inteligența artificială, folosind o abordare inovatoare pentru a îmbunătăți modul în care oamenii învață. Platforma respectivă oferă meditații personalizate și instrumente de învățare pentru a sprijini atât elevii, cât și adulții care își schimbă cariera, acoperind lacunele lăsate de lipsa de resurse umane și asigurându-se că fiecare student primește atenția necesară.
„Am creat edYOU cu angajamentul de a inversa tendințele de declin ale rezultatelor educaționale. EdYOU iese în evidență ca fiind prima companie de inteligență artificială care nu este doar un chatbot – folosește meta-oameni [animații] asemănători oamenilor pentru a oferi predare conversațională în timp real, mai degrabă decât să se bazeze pe videoclipuri preînregistrate”, au explicat cei care au creat platforma într-un interviu, conform informat.ro.