Rupert Murdoch, mogulul care deţine 20th Century Fox, distribuitorul peliculei „Avatar”, a declarat că, cel mai sigur, va exista o continuarea SF-ului care a dărâmat toate recordurile în ultima lună.

Murdoch a subiniat că News Corp., grupul pe care îl conduce şi care controlează 20th Century Fox, se află deja în primele discuţii cu regizorul James Cameron cu privire la partea a doua a filmului „Avatar”.

„Jim are idei pentru un nou film. Cu toate acestea nu trebuie să nu aşteptăm ca acesta să fie realizat prea curând”, a declarat Murdoch. În plus, mogulul a mai adăugat că nu au fost iniţiate discuţii cu privire la un buget de producţie sau eventuala apariţie a noii pelicule.

În ceea ce priveşte „Avatar”, directorul News Corp. a anunţat că acesta urmează să fie lansat pe DVD în curând, însă nu va ieşi din cinematografe unde încă realizează încasări uimitoare.

Pelicula „Avatar” a devenit, la începutul acestei săptămâni, primul film din istorie care a trecut de încasări de 2 miliarde de dolari.