Alin Tişe a declarat, într-o conferinţă de presă, că pista de atletism are 80 de metri lungime şi patru culoare de alergat.

CJ Cluj are în faza finală de construcţie stadionul Cluj Arena, care va fi inaugurat pe 1 octombrie.

Viitorul stadion este construit la cele mai noi standarde UEFA şi FIFA, pe locul fostului stadion "Ion Moina". Stadionul va avea 30.596 de locuri, iar investiţia se ridică la aproximativ 35 de milioane de euro.

Ultimele 600 de scaune

În rest, lucrările la stadion mai presupun montarea a circa 600 de scaune. "Mai este de lucru la partea de finisaje şi la curăţenie. Putem spune că acest obiectiv este gata şi ne putem bucura de el. L-am ridicat într-un timp record, doi ani, dintre care şase luni a fost iarnă", a mai afirmat Alin Tişe.

Fără emoţii din cauza gazonului

Conducerea Consiliului Judeţean nu îşi face griji în ceea ce priveşte o posibilă deterioare a gazonului în urma concertelor.

"Firma care se ocupă de organizare garantează calitatea gazonului. Sistemul de protecţie care va fi folosit aici e acelaşi care se foloseşte pe orice stadion din Europa în momentul de faţă. Există şi o cauză contractuală cu organizatorii în care se arată că, în cazul în care vor fi deteriorate zone de gazon, acestea vor fi înlocuite pe cheltuiala celor care organizează evenimentul", a încheiat Alin Tişe.
DEZBATERE: Va fi lansarea Cluj Arena un succes care să compenseze eșecul de la Național Arena?