Noul CEO, Bas Hoekstra și-a construit cariera în industria europeană de leasing. După absolvirea Universității din Amsterdam s-a alăturat unei echipe de management a unei bănci americane pentru o inițitivă de preluare de active. La mijlocul anilor ’90 s-a mutat la Londra pentru a se alătura GE Capital, unde a ocupat diferite funcții de management în vânzări și de dezvoltare a afacerilor la nivel regional și european. Cinci ani mai târziu s-a alăturat ING Lease, unde s-a ocupat de construirea, la nivel european, a departamentelor de finanțare pentru clienți și a pus bazele companiei din Romania, unde a locuit timp de 7 ani. Următorii doi ani i-a petrecut ca Managing Director al ING Lease Holding în Olanda. Implicat constant în dezvoltarea locală a pieței de leasing, Hoekstra a devenit în 2010 președinte a Asociației Societăților Financiare din România, cu un mandat de un an.

Odată cu schimbarea de CEO, New Kopel România și-a schimbat și directorul financiar. Această funcție este acum deținută de Tal Lahav. După ce a absolvit Universitatea Adelphi din New York, acesta a intrat în structura KPMG urcând rapid treptele în managementul companiei. În cadrul KPMG a fost implicat în diferite proiecte de anvergură internațională iar din 2007 a început să lucreze în București ca Senior Manager la companiei coordonând activitățile de bugetare, colectare și structuri de angajați pentru un portofoliu de clienți dintr-o varietate de industrii: retail, construcții, inginerie, infrastructură, real estate și automotive. Tal Lahav este certificat CPA (US Certified Public Accountant) și este membru al Corpului Experților Contabilli și Contabililor Autorizați din România ( CECCAR) și, de asemenea, al Institutului American de Contabili Autorizați (American Institute of Certified Public Accountants).

Născut în 1953, Dudy Perry a absolvit în 1980 Universitatea Middlesex cu o diplomă de licență în Business Administration. În 1984 a devenit membru al Institutului Contabililor Autorizați din Anglia și Țara Galilor (Institute of Chartered Accountants in England and Wales). Perry s-a alăturat Grupului Shlomo – New Kopel Group Israel în 1996 ca CEO punând bazele unei noi companii de leasing. În 2005 s-a mutat în România iar ca CEO al New Kopel România a condus implementarea activităților de leasing operațional și rent a car și a pus bazele AAA Auto New Kopel, unul dintre cei mai importanți dealeri de automobile rulate din țară. În 2010 Dudy Perry a completat cercul serviciilor furnizate de către grup prin achiziția dealerului auto Opel Union Motors, care a devenit treptat unul dintre principalii dealeri ai mărcii în București. Din luna octombrie 2013 Dudy Perry preia poziția de președinte al New Kopel România.