New Yorker este prezent în Târgu Mureș încă din 2007, anul intrării pe piața locală, cu magazinul deschis în inima orașului, pe strada Gheorghe Doja. Rețeaua New Yorker ajunge, astfel, la 23 de magazine în România și peste 19.000 de metri pătrați de spațiu de vânzare.

Cele mai mari magazine sunt la Cluj, București și Arad. Expansiunea New Yorker va continua cu noi inaugurari în cursul lui 2012.

Retailerii internaționali nu au fost afectaţi major de criză. Big Four-ul din modă – C&A, H&M, Inditex şi New Yorker – a deschis, numai în ultimul an, peste 50 de magazine, valoarea investițiilor fiind de circa 30 mil. euro. Toate cele patru rețele pot fi găsite, sub acelaşi acoperiş, doar în patru centre comerciale din ţară – AFI Palace Cotroceni şi Sun Plaza din Bucureşti, Iulius Mall din Timişoara şi Maritimo din Constanţa.

Valoarea estimată a pieței locale de modă – îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii livrate de producători și retaileri, fie ei români sau străini – este de circa un miliard de euro.