Brandul german de fashion NewYorker a deschis sambata cel de-al cincilea magazin de pe piata din Romania. Acesta este situat in cadrul centrului comercial Lotus Center din Oradea si dispune de o suprafata de 700 de metri patrati.

“Deschiederea celui de-al cincilea magazin demonstreaza faptul ca Romania este o piata matura si prielnica investitiilor. Acestea sunt motive pentru noi sa continuam expansiunea magazinelor NewYorker si in alte orase din Romania”, a declarat Volker Putzmann, Marketing Director of the NewYorker S.H.K. Jeans GmbH.

Prin cele 5 marci ale sale – Amisu, Fishbone Sister, Fishbone, Smog si Censored – NewYorker acopera o gama variata si sofisticata de stiluri vestimentare de la sport, casual pana la elegant. Colectiile sale sunt adresate in primul rand publicului tanar.

NewYorker detine in Romania 5 magazine deschise in Sibiu, Cluj, Targu Mures, Bacau si Oradea, iar planurile de expansiune continua si in 2009 in noi orase alte tarii.

NewYorker este prezent cu 670 de magazine in 25 de tari din Europa si Orientul Mijlociu. In afara de Romania si Germania exista magazine in Austria, Belgia, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Estonia, Franta, Ungaria, Lituania, Letonia, Olanda, Polonia, Rusia, Arabia Saudita, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia si Emiratele Arabe Unite.

Sursa: NewYorker