Clienţii NextGen din 15 oraşe vor beneficia de un nou serviciu, începând din această lună  de televiziune digitală prin cablu, la tariful promoţional de 27 lei (TVA inclusă), conform unui anunţ al operatorului.

La achiziţionarea acestui serviciu, care asigură o calitate superioară a imaginii, clienţii primesc gratuit, în custodie, receptorul digital pentru un televizor şi până la 4 luni gratuite pentru abonamentele încheiate pe o perioadă contractuală de până la 26 de luni. În plus, clienţii pot opta să adauge la canalele de bază şi pachetul MAXPAK (HBO, HBO Comedy, Cinemax si Cinemax2), la tariful promoţional de 14 lei (TVA inclusă). 

NextGen oferă servicii de Internet, televiziune prin cablu şi telefonie fixă în 20 de  oraşe din ţară (Alba Iulia, Bistriţa, Bocşa, Bucureşti, Câmpina, Cluj, Giurgiu, Mangalia, Miercurea-Ciuc, Mioveni, Odorheiul Secuiesc, Sibiu, Slobozia, Târgovişte, Tecuci, Târgu Jiu, Târgu Secuiesc, Tulcea, Urziceni şi Zalău) şi în peste alte 100 de localităţi rurale.

NextGen este o subsidiară deţinută 100% de SC Romtelecom SA, care activează pe piaţă din 2008 şi are un total de peste 160.000 de abonamente deI nternet, televiziune şi telefonie fixă vândute în mai puţin de doi ani de existenţă. Prin această companie, Romtelecom îţi doreşte să vină cu propuneri personalizate pentru clienţi, printr-un alt model de business şi sub un alt brand.

SURSA: Romtelecom