Elmec România, distribuitorul oficial al brandului Nike în România, a prezentat colecţia de ghete de fotbal „Black Pack”, în cadrul unui eveniment la care au participat sportivii steliştii Sorin Ghionea, Petre Marin şi Bănel Nicoliţă. Lansarea a avut loc la ora 14:00, în incinta magazinului Nike din Plaza România. În cadrul evenimentului, cei trei jucători ai Stelei au oferit autografe suporterilor.

Colecţia „Black Pack” conţine 3 perechi de ghete, Mercurial Vapor Superfly, Total 90 Laser II şi Tiempo Legend III, fiecare dintre ele fiind adresate unui anumit tip de jucător. Pentru un sportiv este acum foarte uşor să aleagă gheata care i se potriveşte, pornind de la beneficiile pe care le caută, acestea fiind viteză, precizie, încredere.

Gheata Nike Mercurial Vapor Superfly

Este realizata cu ajutorul tehnologiei Flywire cu fibre de carbon, cu o structură similară cablurilor ce susţin podurile rutiere suspendate, a fost folosită prima dată la realizarea pantofilor de atletism şi a suscitat un interes enorm la Jocurile Olimpice  2008 de la Bejing, unde au fost prezentaţi în premieră. În România sunt folosite de Bănel Nicoliţă, care este un jucător remarcat pentru uşurinţa şi viteza cu care se desprinde de adversari. În lupta cu aceştia beneficiază de un aliat de nădejde, ghetele Nike Mercurial Vapor Superfly – cele mai uşoare de pe piaţa. Acestea il ajută să fie, nu doar rapid, ci să fie cel mai rapid de pe teren, datorită formei aerodinamice şi a greutăţii de numai 185 grame.

Gheata Nike Total 90 Laser II

Cu o precizie şi un plasament de invidiat, Petre Marin este jucătorul care poartă cu mândrie ghetele Nike Total 90 Laser II. Acestea sunt o adevarată armă şi l-au propulsat în topul celor mai buni apărători din ţară. Această gheată a fost dezvoltată împreună cu sportivi de excepţie, precum Wayne Rooney sau Fenando Torres şi a reuşit să îmbunătaţească precizia şi puterea şutului în condiţiile unui comfort şi al unei aderenţe crescute la suprafaţa de joc.

Gheata Nike Tiempo Legend III

Poziţia de apărător nu este una foarte uşoară, deoarece cea mai mică greşeală poate fi imediat speculată de adversari. Când de execuţia ta depinde încrederea pe care o dai coechipierilor trebuie să te bazezi pe o gheată de fotbal care să te ajute să ieşi din situaţii dificile şi să aduci avantaj teritorial echipei tale.
“Eu mizez pe Nike Tiempo Legend III. E o o gheată fină cu tehnogie de ultimă oră, realizată din piele de cangur, mă ajută să simt mingea şi să pot pasa cu precizie transformând apararea într-un contraatac rapid” – a afirmat Sorin Ghionea, căpitanul echipei Steaua.

Nike s-a pregătit intens pentru Cupa Mondiala din 2010 şi a investit în devzvoltarea unor modele de ghete extrem de performante pentru jucătorii prezenţi la turneul final şi nu numai. Nike doreşte ca toţi cei pasionaţi de fotbal şi interesaţi de performanţa să aiba acces la noile tehnologii revoluţionare, aceste adevarate “arme” sunt disponibile şi în reţeaua de magazine Nike din România, începând cu luna septembrie.

Elmec România şi-a început activitatea în anul 1999, fiind distribuitorul oficial al brandului Nike pe întreg teritoriul României.

În prezent, Elmec România operează douăzeci şi patru de magazine Nike în întreaga ţară, dintre care sapte sunt situate în Bucureşti (Bd. Magheru, Calea Moşilor, Centrul Comercial Plaza, Mall Vitan, Carrefour Orhideea, Carrefour Feeria, Magazinul Unirea), iar restul în principalele oraşe ale ţării (Iaşi – Iulius Mall, Timişoara, Constanţa,  Cluj Napoca, Braşov, Ploieşti, Craiova, Oradea, Deva, Târgu Mureş, Arad, Suceava).

Compania este distribuitor sau retailer şi pentru alte branduri internaţionale de renume precum Converse, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein, Miss Sixty, Energie, Killah, Camper, Marlboro Classics, Diesel, Napapijri, Havaianas, Folli Follie, G-Star, Replay, Polo Jeans by Ralph Lauren sau Trussardi Jeans.