Nikolai Beckers a fost CEO T-Systems Franța începând din septembrie 2011. Acesta are o experiență extinsă în telecomunicații, IT&C, Internet și Social Media. Mr. Beckers și-a început cariera în 1989 în cadrul Deutsche Bank și a ocupat o serie de poziții de management ca președinte și CEO al Deutsche Telekom Franța, Managing Director al Deutsche Telekom Filipine, Financial Director al T-Online Franța. El a fost, de asemenea, CEO al subsidiarei DT din FYROM. Beckers deține un MBA la Universitatea din Köln, Germania.

Stefanos Theocharopoulos, CEO Cosmote România din ianuarie 2008 și CEO al Romtelecom din iulie 2011, s-a alăturat Grupului OTE în 2002. A ocupat pozițiile de OTE Globe Business Development Executive Director, OTE Investment Services Executive Technology Director, precum și pe cea de membru în Board-ul mai multor companii din cadrul Grupului OTE. Deţine o diplomă în Inginerie Electronică, de la Universitatea Sussex, precum şi un masterat în Comunicaţii Mobile şi prin Satelit, de la Universitatea Westminster.

“Contribuția lui Stefanos Theocharopoulos la creșterea rapidă a Cosmote România și la transformarea Romtelecom într-o organizație modernă și profitabilă a fost esențială. La fel de important va fi noul său rol în procesul de transformare al OTE Group, având ca principale obiective maximizarea eficienței operațiunilor de rețea și optimizarea calității serviciilor oferite clienților”, a declarat Michael Tsamaz, președinte și CEO OTE Group și președinte al consiliului de administrație Romtelecom.