Yellow Store Craiova este primul magazin foto din zona de sud-est a României şi al patrulea magazin Yellow Store din România, după cele deschise în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Constanţa. Situat în noul centru comercial ElectroPutere Parc, va avea deschiderea festivă în data de 1 decembrie, odată cu începerea Weekend-ului Nikoniştilor din Craiova, ce se va desfăşura până la data de 4 decembrie..

„Suntem bucuroşi că putem oferi fotografilor din aceasta zonă a României un spaţiu în care să poată găsi întreaga gamă de aparate foto Nikon şi unde să poată testa produsele înainte de a le achiziţiona”, a declarat Camil Perian, director general SKIN. „Îndeplinim în acest fel promisiunea pe care am făcut-o comunităţii fotografice din Oltenia cu doi ani în urmă, la ultimul eveniment Nikon pe care l-am organizat în Craiova”.

Yellow Store va fi spaţiul de întâlnire a comunităţii locale Nikon. Aici vor fi organizate workshop-uri de fotografie şi sesiuni speciale de testare a noilor apariţii din gama producătorului japonez înainte ca acestea să fie disponibile în magazine.

Pentru a oferi o avanpremieră a evenimentelor care se vor organiza în Yellow Store Craiova, fanii mărcii Nikon au posibilitatea de a participa la o prima întâlnire a nikoniştilor ce va avea loc sâmbătăa, 3 decembrie, de la ora 10.