După ce la sfârşitul lunii iulie Flamingo International a anunţat numirea lui Stefan Treiber (foto) în funcţia de CEO, conducerea companiei aduce noi oameni pe funcţiile de Deputy CEO, Chief Financial Officer şi Program Manager.

Începând cu această lună, Adrian Olteanu va prelua funcţia de Deputy CEO, în timp ce Bogdan Lungu va ocupa funcţia de Chief Financial Officer, iar Roland Ristig va prelua postul de Program Manager.

Conform oficialilor Flamingo International, managementul este astfel adaptat pentru a corespunde proceselor de restructurare prin care va trece compania. În acest sens, Flamingo anunţă şi unirea diviziilor de vânzări retail şi de distribuţie directă sub conducerea unui singur manager.

“Revigorarea managementului este necesară şi binevenită, pentru că reprezintă o adaptare la schimbările prin care trece compania, în contextul general al pieţei. Sunt decizii strategice, care ţin cont de interesele companiei şi care pregătesc Grupul pentru relansarea financiară şi dezvoltarea viitoare”, a declarat Stefan Treiber, noul CEO al companiei.

Adrian Olteanu a fost implicat, începând cu anul 2003, în cele mai importante proiecte ale companiei, incluzând listarea la Bursă, achiziţia Flanco şi integrarea acesteia în structurile Flamingo International sau în proiectul actual de restructurare a companiei. Din 2007, Adrian Olteanu ocupă funcţia de Chief Operations Officer.

Bogdan Lungu preia funcţia de Chief Financial Officer, având o experienţă de peste opt ani în domeniul financiar-contabil, dintre care şase la Ernst&Young.

O altă numire este cea a lui Roland Ristig în funcţia de Program Manager, acesta urmând să îşi concentreze activitatea în zona de gestionare şi implementare a proiectelor derulate în prezent de companie în direcţia accelerării proceselor interne.

SURSA: Flamingo International