Nokia X7 este un dispozitiv cu carcasa este din oţel inoxidabil şi ecran tactil capacitiv AMOLED de 4 inci, protejat de Gorilla Glass. Nokia X7 este un „touchscreen multimedia”, ce dispune de toate elementele necesare pentru a fi folosit ca hub pentru social media, navigare pe internet, ascultat fişiere audio sau radio FM, realizare de fotografii (dispune de cameră foto de 8 MP cu blitz LED dual) şi video (înregistrare HD, în format 16:9, la 720 p, 25 de cadre pe secundă).
Nokia X7 este un telefon 3G (viteze de descărcare de până la 10.2 Mbps), cu conectivitate inclusiv GPRS, EDGE şi WLAN, respectiv Bluetooth 3.0. X7 poate fi utilizat inclusiv ca modem mobil de date.

În plus, terminalul poate fi conectat la alte dispozitive şi prin USB. Telefonul are o memorie internă de 350 MB şi dispune de slot de memorie externă (este livrat cu card de memorie de 8 GB, însă se poate înlocui cu card de până la 32 GB).

Nokia X7 este disponibil în magazinele Germanos şi Cosmote la preţul de 1.899 lei, TVA inclus.

De cealaltă parte, Nokia E6 continuă tradiţia începută cu E63 şi E71 însă în plus, dispune de ecran tactil capacitiv, pe lângă tastatura QWERTY clasică. Fiind mai degrabă un telefon de business, E6 dispune de memorie internă de 8 GB (dispune de slot de card de memorie externă şi acceptă până la 32 GB). La fel ca şi X7, E6 poate fi utilizat inclusiv ca punct de acces Wi-Fi mobil, respectiv ca modem mobil de date. Terminalul dispune de conectivitate HSDPA (viteze de descărcare de până la 10.2 Mbps), respectiv GPRS, EDGE, WLAN şi Bluetooth 3.0.

Lista de aplicaţii de business şi mesagerie cuprinde client de mail unificat pentru mai multe protocoale, suport pentru Microsoft Communicator Mobile şi multe altele.

E6 are cameră foto de 8 MP cu blitz LED dual, cameră secundară VGA pentru apeluri video, funcţie filmare cu înregistrare HD în format 16:9 la 720 p, 25 de cadre pe secundă.

Nokia E6 este disponibil în magazinele Germanos şi Cosmote la preţul de 1.799 lei, TVA inclus.
<iframe width="640" height="390" src="https://www.youtube.com/embed/jXIQSpxnHxI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>