“Să pui mâna pe o geantă din noua colecţie Private Surprise este ca şi cum ai sărbători Crăciunul şi ziua ta în acelaşi timp”, declară Dan Iavorszky, Managing Partner al Neocommm, importator exclusiv în România al mărcii Crumpler.

„Colecţia Private Surprise de la Crumpler este prima colecţie în care a fost folosită baza de cauciuc colorat. Aceasta dă un plus de rezistenţă unor genţi care deja sunt recunoscute ca fiind printre cele mai dure din lume. Atât de dure încât Crumpler oferă 30 de ani garanţie la toate produsele. Designul lor este unul excepţional, genţile fiind o combinaţie foarte reuşită de stil urban şi rafinament office.

Gama diversă a genților Crumpler oferă soluții pentru toți împătimiții de noi apariții pe piața  tehnologiei și pentru cei care călătoresc foarte mult, care au și vor să își protejeze un device de ultimă generație. Gama cuprinde Ipad & Tablet Bags, Camera Bags sau un Travel Luggage.

Brandul Crumpler se găseşte în magazine cu specific IT, magazine cu aparatură foto, magazine de streetwear, magazine specializate pe biciclete şi magazine online. Cel mai bine se vând în rândul bikerilor, o comunitate în creştere în această perioadă. Preţurile produselor din Private Surprise sunt cuprinse între 320 şi 550 lei. Compania estimează vânzări o creştere cu 15% faţă de 2012 de la 40.000 euro la 50.000 euro în 2013 pentru genţile Crumpler. Neocomm importă și distribuie alte două branduri cunoscute la nivel internațional: booq și Eastpak. În total, pe cele trei branduri booq, Crumpler și Eastpak, firma a realizat vânzări de accesorii de gadgeturi 150.000 euro.