Vodafone Romania va lansat optiunea Vodafone Passport, o oferta de roaming care le permite clientilor aflati in strainatate sa vorbeasca la tarife nationale, la care se adauga o taxa de conectare pentru fiecare apel.

Optiunea poate fi activata gratuit de catre clientii serviciului standard de roaming si le permite clientilor aflati in roaming sa efectueze apeluri la tarifele lor nationale intr-un numar de 19 retele Vodafone si retele preferate.

Taxa de conectare per apel este 1,20 dolari fara TVA pentru clientii companiei din Romania care calatoresc in Europa. Pentru apelurile de roaming efectuate din retelele Vodafone din Australia, Japonia si Noua Zeelanda, taxa de conectare per apel este 2,40 dolari fara TVA.

Pentru apelurile de voce primite, clientul aflat in roaming plateste numai taxa de conectare per apel care este perceputa la fiecare zece minute ale unei convorbiri.

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 6,384 milioane de clienti, la data de 31 martie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari si ofera servicii catre 170 de milioane de clienti din intreaga lume.

Sursa: Vodafone, 07 iunie 2006