Omul de afaceri Sebastian Ghiţă a preluat pentru cinci ani conducerea trustului Realitatea Media. El spune că vrea să facă profit dintr-o televiziune care se va adresa publicului doritor de echilibru.

Realitatea TV va fi o televiziune antiputere fără a se subtitui opoziţiei politice. Noul boss de la Realitatea are 32 de ani, o avere estimată la peste 100 milioane de euro şi are relaţii cu lideri din întreg spectrul politic.


EVZ: Aţi preluat conducerea trustului Realitatea Media, de ce nu aţi cumpărat?
Sebastian Ghiţă:
Nu era de vânzare. Nici domunl Vîntu nu voia să vândă şi nici noi, grupul Asesoft, nu aveam puterea să cumpărăm. Cel puţin nu acum.

Acest contract de management a dat naştere la speculaţii cum că aţi fi un paravan pentru Vîntu…
Nu l-am cunoscut pe domnul Vîntu înainte să fac tranzacţia. Şi la cum l-am văzut în această perioadă nu cred că ar fi ales un necunoscut ca paravan. Ar trebui să avem interese comune. Nu le avem. Eu îmi propun să fac profit pentru mine, nu pentru domnul Vîntu.

Credeţi că poate să fie un business rentabil?
Da, e o afacere pe care noi o cunoaştem pentru că am mai avut legătură cu media. Credem că avem puterea, cunoştinţele şi viteza să o transformăm într-un business super rentabil. Astăzi Realitatea Media nu mai este pe pierdere. Îşi acoperă toate costurile operaţionale şi cred că în curând, începând cu primele luni ale anului viitor, va începe să facă şi profit aşa cum ne-am propus.
DETALII:Citește mai multe pe evz.ro.