LG Electronics, unul din principalii jucatori globali in domeniul comunicatiilor mobile, si grupul Prada, unul dintre cele mai importante branduri globale de fashion, au anuntat lansarea pe piata din Romania a noului terminal Prada by LG. Acesta are un pret de de 1.899 lei, la distribuitorii specializati.

In exterior, noul terminal (LG-KF900) pastreaza aspectul minimalist, fiind dotat in acelasi timp cu functii avansate: interfata cu tehnologia UI flash activa, capacitatea de conexiune 3G HSDPA la peste 7.2 Mbps si o camera foto de 5 megapixeli, cu functii avansate precum inregistrarea video in slow motion si redare DivX.

LG a anuntat, de asemenea, ca in luna februarie va lansa un alt dispozitiv, Prada Link. Acesta este un ceas digital dotat cu un dispozitiv Bluetooth care poate monitoriza apelurile, permitand si citirea mesajelor text fara ca telefonul sa fie scos din geanta sau din buzunar.

LG Electronics are peste 82.000 de angajaţi in cele 114 birouri, care includ 82 de filiale deschise in intreaga lume. Alcatuita din 5 mari divizii: Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions si Mobile Communications, cu vanzari globale de peste 44 miliarde dolari in 2007, LG Electronics produce terminale CDMA, aparate de aer conditionat, televizoare cu plasma, sisteme de stocare optica, DVD playere si sisteme home theater.

Grupul Prada este una dintre companiile globale cu o pozitie de lider pe piata produselor de lux. Prin brandurile Prada, Miu Miu, Church’s and Car Shoe, grupul produce sşi distribuie genti, accesorii si produse din piele, incaltaminte, produse vestimentare, ochelari si parfumuri. Produsele sunt vandute in 78 de tari din intreaga lume prin cele 211 magazine proprii si o reţea de magazine care distribuie produse si branduri de lux. Grupul detine 16 fabrici de productie, cu un numar de 6.900 angajati la nivel global. Cifra de afaceri a grupului a atins 1,7 miliarde euro in 2007.

Sursa: LG