Terminalul înglobează o tehnologie nouă de  scanare a codurilor de bare,  facilitând astfel culegerea datelor în medii dificile de muncă, scanând coduri de bare deteriorate, murdare sau slab imprimate, ceea ce asigură precizie în execuţie.

Prin introducerea unor noi opţiuni de scanare terminalul poate colecta codurile de bare aflate la o distanţă plecând de la câţiva centimetri şi ajungând până la peste 13 m.

Procesorul cu care este dotat terminalul îmbunătăţeşte performanţa aplicaţiilor şi productivitatea utilizatorilor, iar senzorul de mişcare încorporat (accelerometru) aduce experienţa de lucru la un nou nivel prin orientarea dinamică a ecranului şi chiar aplicaţii personalizate bazate pe accesul la datele înregistrate de acesta.

„Împreună cu soluţiile de mobilitate oferite de Novensys, noul MC9190-G răspunde cu succes provocărilor, optimizând fluxurile de lucru în industriile de retail, producţie, distribuţie, logistică şi utilităţi, acoperind toate procesele care implică identificarea, procesarea şi transmiterea datelor, asigurând în cel mai înalt grad acurateţea acestora,” a declarat Cezar Golumbeanu, preşedinte şi CEO cadrul Novensys.

Prin tag-ul RFID UHF încorporat, companiile care au deja implementate soluţii de inventariere şi asset tracking bazate pe RFID, vor putea identifica şi urmări în timp real locaţia terminalelor şi vor beneficia de un proces de predare-primire securizat şi documentat a echipamentelor, asigurând cu un număr redus de terminale continuitatea proceselor.

Clienţii interesaţi de achiziţionarea terminalului Motorola MC9190-G pot beneficia şi de serviciul Service from the Start, cu acoperire integrală, serviciu unic de tip „all inclusive” ce reduce cheltuielile ivite ca urmare a apariţiei unor defecţiuni, şi include uzura normală precum şi componentele interne şi externe deteriorate accidental, toate fără nici o taxă suplimentară.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/U0vdd5ocXXE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>