eMag, cel mai mare retailer IT&C din România, va pune în vânzare începând cu 1 aprilie terminalul Nexus One, telefonul celor de la Google, la un preţ de 2.499 de lei.

Nexus One a fost lansat de Google la începutul acestui an şi până în prezent nu a reuşit să vândă decât 135.000 de unităţi. eMag va comercializa doar 100 de unităţi, iar în prezent se pot face precomenzi. Preţul unui terminal este de 2.499 de lei cu TVA.  Reprezentanţii magazinului online estimează că stocul va fi epuizat în mai puţin de 21 de zile.

Telefonul este  produs de taiwanezii de la  HTC şi are la bază sistemul de operare Google Android.  Terminalul are un ecran de 3,7 inch (9,4 cm), un procesor de 1 Ghz, o memorie RAM de 512 MB, un card microsd de 4 GB (care se poate extinde până la 32 GB).

Alte funcţii ale lui Nexus One includ o cameră foto de 5 megapixeli cu flash LED, o mufă pentru căşti de 3,5 mm, GPS, interfaţă 3D, recunoaştere vocală şi două microfoane care au rolul de a filtra zgomotul de fond pentru a asigura convorbiri clare.

Smartphone-ul va fi livrat gratuit în toată ţara.0-49840-nexus.jpg

SURSA: eMAG