Debusolati, dezorganizati, divizati. Aceasta este, astazi, imaginea investitorilor la Fondul National de Investitii. incaierarea de la mijlocul saptaminii trecute din fata cladirii Guvernului a aratat ca oamenii nu stiu ce au de facut pentru a-si recupera banii.
Un lucru este clar: toate manifestatiile de strada nu le vor aduce pagubitilor nici un leu, indiferent cit de violente ar fi. Banii plasati la FNI nu pot fi recuperati prin demonstratii i pietele publice, nici cerind Guvernului o ordonanta speciala pentru despagubirea investitorilor, ci obligind CEC sa respecte contractul de cautiune icheiat la sfirsitul anului trecut.
Lucrurile nu sunt isa simple. in cele 112 zile ramase pina la expirarea valabilitatii acestui contract (6 decembrie 2000), investitorii trebuie sa-si aleaga un consiliu de icredere, acesta sa angajeze o societate de administrare, administratorul va trebui sa angajeze o societate de depozitare, iar aceasta sa prelucreze toate cererile de rascumparare si, i final, sa trimita la CEC „nota de plata”. Toate aceste demersuri cer timp si, mai ales, o organizare perfecta a investitorilor. Adica exact ceea ce, deocamdata, le lipseste.
Numaratoarea inversa
17 august 2000, 12:00
Ultima modificare în 17 august 2000, 15:00
Debusolati, dezorganizati, divizati. Aceasta este, astazi, imaginea investitorilor la Fondul National de Investitii. incaierarea de la mijlocul saptaminii trecute din fata cladirii Guvernului a aratat ca oamenii nu stiu ce au de facut pentru a-si recupera banii.Un lucru este clar: toate manifestatiile de strada nu le vor aduce pagubitilor nici un leu, indiferent cit de violente ar fi. Banii plasati la FNI nu pot fi recuperati prin demonstratii i pietele publice, nici cerind Guvernului o ordonant
Etichete: arhiva
Publicat in categoriile: Arhiva
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Arhiva
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook
- Adrian Dura: „Primul buget a fost de 200.000 $”
- Slujbasii Parlamentului sunt controlati magnetic
- Cheloo si Ombladon sunt tarati in tribunale
- Aerul conditionat intra mai usor in birouri
- Pretul mic face valoroase actiunile SIF
- Tricourile personalizate au succes pe plaja
- Falimentul national se amana
- Esentialul saptamanii
- Ordonanta nr. 124/30 iunie 2000
- Miza pe dolar este riscanta