O ciobăniță din Turda face brânza de burduf așa cum îi place românului: cu ardei, ceapă și busuioc!
3 mai 2015, 14:09
Ultima modificare în 3 mai 2015, 14:15
Creșterea oilor este o activitate practicată la noi din vremuri străvechi, însă ultimii ani i-a pus în dificultate pe cei care dețin efective mai mici de ovine. Astfel, în timp ce marii crescători s-au orientat spre exporturi sau spre colaborări cu marile fabrici sau rețele comerciale, ciobanii cu mai puține oi au fost forțați fie să vină cu idei noi de promovare a produselor din lapte de oaie, fie să își găsească altă îndeletnicire.
Etichete:
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook
- Digi24: Bacşişul ajunge mai devreme pe bon
- Bateriile care pot ajunge să alimenteze cu energie întreaga lume
- Program special pentru înregistrarea cererilor de plată: Funcționarii APIA vor lucra în fiecare weekend până pe 15 iunie
- Cât te costă să înființezi o plantație de afin, o cultură din care faci profit anual de 20.000 de euro la hectar
- Agricultura viitorului: vaci supravegheate prin intermediul dronelor şi utilaje controlate prin GPS
- Apple ar putea cumpăra o ţară! Au vândut 61 de milioane de iPhone în 2015
- O companie din industria luxului, cu afaceri de peste 400 mil. euro, a intrat în România
- Distracţie de vacanţă: ATV-ul
- Câți mici consumă românii de 1 Mai
- Războiul din Ucraina continuă. Rușii încă nu vor să cadă la pace