Această aplicație a fost special creată pentru freelanceri, antreprenori și firme mici și a fost gândită pentru a-i ajuta pe oamenii de afaceri, dar și pe angajații lor, să-și cuantifice exact orele lucrate și să determine astfel, mai ușor, profitabilitatea proiectelor în care sunt implicați.

“Ideea creării acestui software s-a născut dintr-o nevoie proprie a agenției noastre de a afla cât de profitabili sunt clienții noștri și care este raportul de ore facturabile versus ore nefacturabile. Nu găseam nimic românesc sau străin, care să corespundă cerințelor noastre, așa că am creat un soft special”, a declarat Eugen Tudorache, directorul tehnic și unul dintre cei doi fondatori ai UPDIVISION. Potrivit lui, investiția totală în noua aplicație se ridică la 10.000 de euro, așteptările pentru primul fiind de cel puțin 500 de utilizatori.

Targetul principal al UpYourTime sunt persoanele cu profesii liberale și angajații din firmele care au până la 100 de salariați.  Mai exact, toți profesioniștii a căror resursă principală este timpul, iar gestionarea lui eficientă se traduce direct în profit.