O cunoscută actriță a ajuns de urgență la spital! A avut nevoie de perfuzii

spital

Sursă: Dreamstime

O cunoscută actriță din România a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău. Medicii de la spital au pus-o imediat pe perfuzii și i-au făcut toate investiațiile necesare. Actrița i-a ținut la curent pe fani cu privire la starea sa de sănătate chiar de pe patul de spital.

O cunoscută actriță a ajuns de urgență la spital! A avut nevoie de perfuzii

Actrița Tily Niculae a ajuns de urgență la spital, marți noaptea. Vedeta a povestit că a îndurat dureri insuportabile și că, până la urmă, a sunat la salvare. Actrița a spus că i s-a făcut un injecție, având în vedere că ambulanțele, fie ele private sau de stat, nu au perfuzii. Ulterior, aceasta a ajuns la spital.

“Am visat toată noaptea după perfuzia asta… Ambulanța a venit la 06:20 și mi-a făcut o injecție. Nu m-am simțit wow, cum nu aveau perfuzie, nici ei, nici ambulanțele private, am venit eu după ea. Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea, când eram gravidă cu Sofia și eram la Barcelona. Am schimbat biletele de avion și am ajuns tot la perfuzie”, a scris Tily Niculae, pe contul său de Instagram.

Ce a ieșit din analize

Vedeta a aflat, în urma rezultatelor analizelor, că are gastroenterită virală. Aceasta a mai notat pa Instagram că a primit multe mesaje de la fani care spuneau că au trecut ”prin forța virusului”.

 “Analizele zic că este gastroenterită virală povestea. De la voi am primit zeci de mii de mesaje că ați trecut prin forța virusului și a fost horror. Al naibii e puternic, nu am ce zice. Pe seară am făcut un hematom de la branulă și m-am speriat rău, fiindcă brusc era o durere cruntă și eu rezist la durere. Doar stau carne vie cu psoriazisul vieții”, a mai scris vedeta, pe Instagram.

Cum se manifestă gastroenterita virală

Gastroenterita virală (gripa stomacală) este o infecţie intestinală care se manifestă cu greaţă sau vomă, diaree apoasă, crampe abdominale şi uneori cu febră. Este contagioasă în contact cu o persoană infectată sau prin ingerarea de mâncare sau apă contaminată.

De obicei, persoanele adulte sănătoase se recuperează fără complicaţii, însă pentru infanţi, adulţii mai în vârstă şi oamenii cu un sistem imunitar compromis, gastroenterita poate fi fatală.

Prevenirea este esenţială deoarece nu există nici un tratament efectiv pentru gastroenterita virală. Cea mai bună protecţie este spălarea mâinilor în mod frecvent şi bine.

Simptomele gastroenteritei virale pot apărea de la o zi până la trei zile după ce infecţia a fost luată şi pot varia de la uşoare la severe. De obicei simptomele durează doar o zi sau două, dar pot persista până la 10 zile, arată humanitas.net.

Sursă foto: Dreamstime