În cadrul Agenţiei Limassol, clienţii vor putea realiza o serie întreagă de operaţiuni bancare, de la deschiderea de cont curent în euro, USD, GBP, CAD, JPY, respectiv în lei, transferuri bancare rapide şi cu costuri mici, înfiinţare de depozite la termene fixe şi conturi de economii, până la contractarea de credite pentru achiziţionarea de imobile în România, respectiv credite de nevoi curente cu ipotecă. Pentru a avea un card BT de debit, cu utilizare internaţională, clienţii se pot adresa, de asemenea, Băncii Transilvania. Întreaga echipă a Agenţiei Limassol este formată din specialişti români.

Banca Transilvania a pătruns pe piaţa cipriotă în octombrie 2007, când a deschis Sucursala Cipru, aflată în Nicosia. Ca parte a comunităţii, obiectivul Băncii Transilvania este ca un număr cât mai mare de români, dintre cei aproximativ 40.000 care lucrează în Cipru, să folosească serviciile şi produsele BT, susțin reprezentanții băncii.      

Robert C. Rekkers, directorul general al Băncii Transilvania, declară: “Am dorit să deschidem o unitate în Limasol, un oraş cosmopolit, reprezentativ pentru Cipru, cu o comunitate impresionantă de români. Prin Sucursala Nicosia şi Agenția Limassol suntem aproape de cei care lucrează cu noi.  Faptul că suntem singura bancă românească din Cipru este un avantaj atât pentru BT, cât şi pentru clienţii noştri.”

In primele 9 luni ale acestui an, profitul net al BT este mai mare cu 44% faţă de intervalul ianuarie – septembrie 2009, iar cel operaţional, cu 35% în raport cu aceeaşi perioadă a anului. In plus, Banca Transilvania este acum, în funcţie de active, pe locul patru în clasamentul sistemului bancar românesc.