Cutia conține 200 de ml de Coca-Cola și este cea mai mică doză de Coca-Cola existentă în România.
"La începutul lunii martie, am introdus pe piață dozele de 200ml pentru produsele Coca-Cola, Fanta și Sprite, ca parte din politica noastră de a veni în intâmpinarea clientilor, în special a tinerilor, cu o ofertă accesibilă, adaptată stilului lor de viață, în continuă mișcare.

Astfel, consumatorii noștri au posibilitatea de a alege dintr-un portofoliu de produse tot mai diversificat, care include băuturi raăcoritoare carbogazoase, cu îndulcitori calorici sau non-calorici, apă minerala naturală, sucuri, băuturi cu extract de ceai, băuturi energizante, într-o gama de ambalaje, de la doze de dimensiune mică, până la pachete de 2,5 litri pentru familie. Fiind ușor de transportat, noul ambalaj, doza de 200ml, oferă tinerilor posibilitatea de a alege exact cantitatea de care au nevoie atunci când sunt în mișcare", se arată într-o comunicare a Coca-Cola România.
Conform unui studiu publicat recent, oamenii consumă aproximativ 10.450 de produse Coca Cola în fiecare secundă din fiecare zi.

Un american consumă aproape 5 kilograme de zahăr anual, doar din produsele Coca Cola, potrivit aceluiași studiu, publicat de Business Insider. Fiecare produs al companiei trebuie să treaca prin 450 de teste înainte de a ieși pe piață.