Chello Zone și CBS Studios International lansează astăzi canalele CBS, care beneficiază de o nouă imagine în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (regiunea EMEA). Parteneriatul dintre CBS și Chello Zone EMEA, presupune extinderea portofoliului CBS în 83 de teritorii din zona EMEA.
Zone Reality devine CBS Reality, inclusiv în România, canal care beneficiază de o nouă imagine, un nou logo, precum și de un nou conținut de programe tv.
Premierele lunii decembrie sunt două emisiuni care au făcut furori în America: Judecătoarea Judy, cea mai apreciată și mai veche emisiune care rulează în timpul zilei și Anchete judiciare: Primele 48 de ore, emisiunea care a câștigat numeroase premii. După succesul obținut în Marea Britanie, rețeaua CBS este acum disponibilă în întreaga lume.

Emisiunile postului CBS Reality poartă marca CBS dar în continuare sunt prezentate și serii deja difuzate, pe lângă cele noi: documentare despre crime (FBI: Urmăriri periculoase și Poliția de frontieră), seria despre genealogie – Cine crezi că ești? și emisiunea despre medicină infantilă, Un copil născut în fiecare minut.
Canalele CBS Chello Zone din Marea Britanie au cunoscut o dezvoltare importantă de la procesul acestora de rebranding din anul 2009. Astfel, numărul telespectatorilor care urmăresc posturile CBS, a crescut cu 130% iar cele două corporații urmăresc să dezvolte același succes și în regiunea EMEA.