Agentia de publicitate Scala JWT i-a numit pe Gabriela Dobre si Bogdan Gheorghiu in functia de Joint Creative Chiefs in urma demisiei recente a lui Mark Walton, Chief Creative Officer al agentiei.

Dupa 15 luni petrecute in agentia de publicitate Scala JWT, Walton a decis incheierea contractului sau cu agentia din Romania pentru a regiza spoturi TV si filme de lung metraj in Europa.

Bogdan Gheorghiu s-a alaturat agentiei in 2004, venind de la Lowe & Partners. El a lucrat pe toti clientii agentiei. In ultimul an a fost numit Group Creative Director si a supravegheat echipa de creatie Bancpost. A castigat, de curand, cu executii pe acest cont, premii atat la Effie cat si la Ad’Or.

Gabriela Dobre s-a alaturat agentiei in octombrie 2006. Ultimii 7 ani i-a petrecut in New York City, studiind si muncind pentru unele dintre cele mai mari agentii : BBH, Mother, Strawberry Frog, Amalgamated si Tractenberg. Fiecare dintre ei conduce un grup de creatie si are sarcina sa dezvolte resursele creative ale agentiei.

Agentia de publicitate Scala JWT si-a inceput activitatea in 1996 si este parte a retelei globale JWT, precum si membru al grupului WPP, cel mai mare grup de comunicare din America de Nord, America de Sud, Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Sursa: Capital 02 Iulie 2007