Panasonic a lansat, astăzi, noul model de plasmă cu diagonala de 103 inch (261,6 cm) ce completează seria 12 de televizoare plate echipate cu tehnologia NeoPDP, preţul său fiind 55.000 de euro, fără TVA.

Japonezii de la Panasonic au lansat noua plasmă profesională NeoPDP cu diagonala de 103 inch, iar preţul este pe măsura diagonalei, 55.000 de euro, fără TVA. Plasmele neoPDP au o durată de viaţă de 30 de ani şi un consum redus de energie, conform niponilor.

Modelul cu diagonala de 103 inch este potrivit a fi utilizat în domenii comerciale şi de business, precum închirierea de echipamente audio-video. Panasonic a înregistrat deja primele precomenzi de la partenerii săi din Europa pentru livrarea noului ecran cu plasmă.

Seria 12 dispune de o gamă largă de funcţionalităţi şi, mai mult decât atât, ecranele sunt uşor de manipulat şi transportat, în ciuda dimensiunilor, noul model având, spre exemplu, o grosime de numai 99 mm. Ecranul este echipat cu filtru anti-reflex, ceea ce îl face ideal pentru a fi utilizat în medii profesionale, inclusiv în studiourile de televiziune.

“În urma succesului înregistrat cu modelele anterioare pe piaţa ecranelor de mari dimensiuni, completăm acum seria 12 cu plasma de 103 inch. Am păstrat în permanenţă contactul cu clienţii noştri pentru a putea evalua dacă modelele din seria 12 răspund nevoilor lor şi pentru a ne asigura că longevitatea, fiabilitatea şi eficienţa lor sunt la nivelul care să permită să ne păstrăm poziţia de furnizor de tehnologie premium”, spune Enrique Robledo, Plasma Marketing Manager la Panasonic.

SURSA: Panasonic