Clienţii care şi-au cumpărat recent PC-uri cu Windows 7 sau care au sisteme de operare mai vechi şi vor să facă upgrade la Windows 8 mai au la dispoziţie doar opt zile pentru a face acest lucru, conform unui comunicat al celor de la Microft.

Ofertele de upgrade la Windows 8, anuntate odata cu disponibilitatea Windows 8 sunt:

  • Clienţii ce utilizează Windows XP, Windows Vista sau Windows 7 pot achiziţiona Windows 8 Pro Upgrade la preţul 59,99 euro de la majoritatea partenerilor de retail Microsoft din România sau online la preţul de 29,99 euro.

  • Clienţii care au achiziţionat un PC cu Windows 7 în perioada 2 iunie 2012 – 31 ianuarie 2013, pot beneficia de upgrade la Windows 8 Pro pentru 14,99 euro, prin înregistrarea şi comandarea upgrade-ului până la 28 februarie 2013 în programul Windows Upgrade Offer.

La începutul acestui an, Microsoft a anunţat că nu mai puţin 1.700 de modele de device-uri sunt certificate pentru Windows 8, în timp ce utilizatorii au depăşit prima sută de milioane de download-uri de aplicaţii din Windows Store. În tot acest timp, compania a vândut peste 60 de milioane de licenţe Windows 8.

Prin upgrade-ul la Windows 8, utilizatorii au acces la o experienţa puternic personalizată cu noul ecran de Start, o pornire mai rapidă şi o autonomie mai ridicată a bateriei.