Prezent în emisiunea Capital TV, oficialul BNR a declarat că România nu va avea nevoie de bani în 2011, dar vom încheia totuți un acord cu Fondul Monetar Internațional din cauza faptului că are nevoie de credibilitate.
În 2009, România a avut nevoie de bani, iar FMI i-a dat în urma acordului stand-by pe care l-a încheiat, a spus Croitoru. "N-am reușit în 20 de ani să demonstrăm că putem să facem reforme, motiv pentru care am fost nevoiți să importăm și credibilitate", adaugă acesta.
“Capital TV" a debutat duminică, 12 decembrie, pe B1, de la ora 21.00. Noua emisiune este prezentată de analistul economic Răzvan Orăşanu şi va fi o incursiune în vasta lume economică, cu accent pe evenimentele de afaceri şi revelarea a ceea ce se ascunde în spatele tranzacţiilor majore, dar şi dezvăluirea anomaliilor din economia românească.
Producţia va fi difuzată în fiecare duminică, de la ora 21.00, şi va cuprinde trei rubrici: noutăţile săptămânii, interviul Capital şi ştiri din culisele economiei.
Fost preşedinte al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului şi ex-consilier al lui Călin Popescu Tăriceanu pe probleme economice, Răzvan Orăşanu are un CV impresionant, care cuprinde şi cursuri de specializare în SUA, la Londra, Viena şi Atena.