În primul trimestru al anului, compania a înregistrat afaceri de peste 10 milioane lei, cu circa 8% în creștere faţă de primele trei luni ale lui 2012, când înregistrase afaceri de 9,3 milioane lei.
Wim Bosman işi bazeză creşterea atât pe evoluţia pozitivă de la începutul anului, cât şi pe investiţiile alocate de-a lungul timpului în mărirea flotei de autovehicule şi a parcului logistic din Ploieşti. De asemenea, portofoliul de clienţi s-a extins, în primul trimestru al lui 2013, cu alte 40 de companii.
„După investiţiile din 2012, am alocat noi resurse, de 2,5 milioane lei şi anul acesta pentru eficientizarea tuturor serviciilor pe care le oferim. Rezultatele se văd deja, inclusiv la nivel de portofoliu de clienţi, care ne dorim să crească de la cele 379 de companii în 2012, la peste 400 până la finalul anului”, declară Emil Ion, Managing Director Wim Bosman România.
În 2012, compania a alocat un buget de investiţii de peste 11 milioane lei, din care 9 milioane lei pentru extinderea centrului logistic, şi alte 2,2 milioane lei în mărirea parcului auto. Compania face parte din grupul olandez Wim Bosman, prezentă cu 23 de diviziii în nouă ţări.