Omnilogic a anuntat astazi  deschiderea unui centru logistic  “Omnilogic Logistic Center (OLC)” in Buchs, Elvetia.

Aceasta entitate are personalitate legala elvetiana, este detinuta in proportie de 100% de Omnilogic Romania si va reprezenta baza expansiunii regionale. Omnilogic Logistic Center (OLC) va fi functional din 1 iunie 2008 si reprezinta faza initiala a unei investitii de peste 3 milioane EUR bugetate pentru urmatorii 2 ani.

"Vom incerca sa combinam modelul nostru intern de productivitate (peste 3 mil USD/angajat) si expertiza logistica cu avantajele geografice si de infrastructura oferite azi de Confederatia Elvetiana" – a mentionat Gabriel Marin, Director General Omnilogic.

Infiintata la sfarsitul anului 1992, Omnilogic a initiat si a consolidat parteneriate strategice cu producători de varf din domeniul IT&C.

IBM, HP, Dell, SUN Microsystems, Cisco Systems, Nortel, Ericsson, SMC, RAD DataCom, Novell, Corel, Symantec, Lenovo, Lexmark, VMware, Oracle sunt cativa dintre producatorii mondiali de referinta cu care Omnilogic a semnat contracte de value-added distribution. Totodată, compania a fost implicată direct sau indirect in majoritatea proiectelor de infrastructură IT&C nationale si regionale, atat in sectorul privat, cat si in cel public.


Data: 26 mai 2008

Sursa: Omnilogic