Aplicația localizează cea mai apropiată stație OMV, precum și distanța de la locația actuală, prin GPS sau prin introducerea manuală a adresei. Mai mult, aplicația va calcula și cel mai rapid traseu până la stația respectivă. O funcție suplimentară le permite utilizatorilor să vizualizeze stațiile OMV folosind tehnologia bazată pe „realitate augmentată”, ceea ce oferă indicații mult mai precise de orientare. Această funcție folosește camera foto integrată a telefonului pentru a afișa pe ecran imaginile din vecinătate, fiind suplimentată cu informații digitale în timp real.

Cele mai apropiate stații de distribuție pot fi vizualizate fie sub forma unei liste, fie pe o hartă, iar utilizatorii pot specifica numărul maxim de opțiuni. Prin selectarea sistemului de vizualizare detaliată, utilizatorii au acces la o gamă variată de informații cu privire la programul de funcționare, date de contact, opțiuni de plată, serviciile de spălătorie auto sau de alimentare, precum și alte servicii suplimentare oferite de OMV, cum ar fi VIVA, serviciul de livrare flori sau plata utilităților și a ratelor prin WESTACO EXPRESS.

Mai mult, utilizatorii pot vizualiza toate stațiile OMV de pe traseul specificat. De asemenea, aceștia își pot planifica traseul către un contact din agenda telefonului – datele personale vor fi bineînțeles salvate doar în memoria telefonului. OMV Station Finder le permite totodată utilizatorilor să memoreze stațiile preferate și să aplice filtre de căutare – de exemplu, afișarea stațiilor cu program non-stop, sau a celor care oferă servicii suplimentare, cum ar fi VIVA.

Aplicația este disponibilă atât în engleză cât și în limba locală a fiecărei țări

Aplicația OMV Station Finder are acoperire în România, Austria, Germania, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Serbia, Bulgaria și Slovenia, fiind disponibilă atât în engleză, cât și fiecare dintre limbile locale. În unele țări, cum ar fi Austria, Germania și România, utilizatorii pot vedea și cele mai recente prețuri pentru carburanți afișate de fiecare stație.

Download noua aplicație prin intermediul Google Play sau iTunes:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.omv.stationfinder
https://itunes.apple.com/de/app/omv-tankstellen-finder/id634060444