Software-ul dezvoltat de Skire oferă un set complet de instrumente de management și administrare pentru toate fazele unui proiect, de la planificare și construcție până la operare, permițând companiilor să gestioneze eficient programele de investiții și de construcție.

Prin combinarea soluțiilor Skire cu funcționalitățile de top ale produselor Oracle Primavera, Oracle intenționează să creeze o platformă Enterprise Project Portfolio Management (EPPM) pentru întregul ciclu de viață al unui proiect, de la planificarea și construcția investiției până la operare și întreținere, destinată atât proprietarilor și operatorilor, cât și antreprenorilor și sub-antreprenorilor.

Se așteaptă ca uniunea să ajute organizațiile să gestioneze proiectele în condițiile previzionate și cu un control financiar sporit, îmbunătățind profitabilitatea și eficiența operațională.

„Companiile cu multe proiecte se confruntă cu o presiune intensă de a livra proiectele la timp și cu respectarea bugetului”, a declarat Mike Sicilia, senior vice president and general manager, Oracle Primavera. „Adăugarea soluțiilor Skire la Suita Oracle Primavera ne va ajuta clienții să câștige transparență, automatizare și control financiar complet în întregul proiect și întregul portofoliu de programe, pentru a-i ajuta să se gestioneze pentru creșterea pe termen lung.”

Termenii acordului nu au fost dezvăluiți.