Economica.net îţi spune ce exigenţe au angajatorii de la candidaţi, ce profile de candidaţi caută şi unde sunt cele mai multe posturi vacante.
Candidaţii din Călăraşi şi Slobozia pot aplica pentru postul de shop manager la Orange. Candidaţii potriviţi pentru acest post sunt buni comunicatori, flexibili şi orientaţi către rezultate.
Citeşte şi joburile plătite cu 1.000 de euro pe lună în România pentru care se fac acum angajări
Orange angajează în Braşov pe postul de COM BSS Engineer. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit Facultatea de Telecomunicaţii, ai cel puţin doi ani experienţă în Telecomunicaţii, ai cunoştinţe avansate de limba engleză, precum şi cunoştinţe despre reţelele de transmisiuni PDH, SDH, optice şi IP.
Orange mai recrutează în această perioadă omul potrivit pentru postul de IT project manager în Capitală. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit Facultatea de Telecomunicaţii sau de Automatică, are cel puţin trei ani experienţă în IS/Telco PM, GSM/UMTS Architecture şi vorbeşte fluent limba engleză. Vezi lista completă a posturilor disponibile la Orange în Bucureşti pe economica.net