Noua cartela SIM Orange, denumita SIM+, are o memorie flash de 128MB, un continut 3D preinstalat, si ofera utilizatorilor posibilitatea sa vada pe telefonul lor imagini, videoclipuri si MMS-uri in relief cu ajutorul unor ochelari 3D , informeaza un comunicat Orange.

„SIM+ deschide drumul catre o zona ne-explorata pana acum de alti operatori. Suntem foarte interesati de modul in care clientii vor aprecia memoria de 128 MB si noul continut 3D, in special efectul de relief oferit acum pe telefonul mobil.” a declarat Bogdan Ciubotaru – Senior Product Manager Orange Romania.

Noua  SIM+ va include aplicatiile de tip Info Services, Mobile Banking, SIM Backup, Group Text Messages, SIM Wallet si SIM Signatures si un continut multimedia stocat pe cardul de memorie flash de 128 MB , utilizatorii avand posibilitatea sa vizualizeze continutul predefinit, sa stearga sau sa adauge continut nou. 

Orange avea 7,5 milioane de abonati la 30 septembrie inregistrand o cifra de afaceri de 870 milioane de euro. Reteaua de magazine proprii cuprinde 35 de unitati in toata tara.

Sursa: Capital 16 Noiembrie 2006