Orange a lansat Home & Office Pack, un pachet de servicii care ofera telefonie fixa si conexiune broadband la internet atat companiilor cat si utilizatorilor individuali. Numerele alocate pentru serviciul de telefonie fixa sunt de forma 0374 xx xx xx , iar apelurile de la numerele de mobil Orange catre numere de fix Orange vor fi considerate apeluri in retea.

Serviciul Home & Office Pack este disponibil prin intermediul unui SIM si al unui dispozitiv HSDPA, care permite conexiuni simultane de voce si date, atat prin WiFi, cat si prin cablu de retea obisnuit, pentru unul sau mai multe computere.

Totodata, operatorul de telefonie mobila a lansat, in premiera in Romania, tehnologia HSUPA (High Speed Uplink Packet Access) in 42 de orase. Tehnologia permite atingerea unui viteze de incarcare (uplink) a datelor de pana la 1,46 Mbps. Prin tehnologia HSUPA pot fi trimise mai usor e-mail-uri cu atasamente mai mari, se poate incarca continut pe site-uri de internet sau se pot realiza mai usor videoconferinte.

De asemenea, Orange a extins reteaua de broadband mobil si ofera acum servicii de date mobile 3G+ la viteze de pana la 3,6 Mbps in 42 de mari orase din tara, in Bucuresti fiind lansate si servicii de date mobile cu viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps. Aceste servicii sunt disponibile in mai multe zone din capitala, precum Piata Unirii, Bd. Magheru-Universitate, Piata Victoriei, Pipera-Iride, Pipera-Erou Iancu Nicolae si Baneasa – Aeroport.

Sursa: Orange