Institutul Cultural Român (ICR), pentru că şi-a inaugurat sediul din Varşovia. Instituţia din capitala Poloniei a fost înfiinţată în anul 2005 şi are rolul de a promova cultura română în această ţară. Filiala din Polonia a ICR este situată în apropierea Castelului Regal şi a Oraşului Vechi, iar activitatea acesteia va fi coordonată de către Dorian Branea, director, şi Monica Voltovici, coordonatorul de programe.
Tetra Pak, companie din domeniul procesării şi ambalării alimentelor, pentru că îşi continuă în şcoli programele de educare pentru colectarea ambalajelor. Proiectul companiei se va desfăşura atât în Bucureşti, cât şi în Braşov şi va consta în mobilizarea a 20.000 de copii din cele două oraşe, pentru colectarea ambalajelor din carton. Ambalajele vor fi apoi reciclate la fabrica de hârtie Ecopaper Zărneşti. Tetra Pak face parte din grupul suedez Tetra Laval şi este prezent în peste 165 de ţări.
Microsoft, producător de componente software, pentru că a finalizat dezvoltarea ultimei generaţii de aplicaţii de birou Office. Pachetul Office 2007 va fi disponibil de la sfârşitul lunii noiembrie doar pentru clienţii corporate, urmând ca în primele luni ale anului 2007 să fie distribuit pe scară largă. Odată cu Office 2007, Microsoft aduce pe piaţă şi un nou sistem de operare, Windows Vista, care va fi livrat în cinci versiuni diferite: Vista Business, Vista Enterprise, Vista Home Premium, Vista Home Basics şi Vista Ultimate.
GMP, agenţie de publicitate, pentru că a fost desemnată „Agenţia de PR a Anului“ la ediţia din acest an a Galei Romanian PR Awards. GMP a câştigat cu şase campanii implementate în ultimul an, pentru clienţii Unilever, Gabriel Roşia Montană, DTH Television Group (Boom) şi Itsy Bitsy FM. Agenţia a mai primit un premiu pentru pionierat, pentru campania de lansare a radioului pentru copii, Itsy Bitsy FM. Romanian Public Relations Award este la a patra ediţie a competiţiei lansate în anul 2003 de către fundaţia Forum for International Communications.
Parsons Brinckerhoff (PB), companie americană de consultanţă, pentru că a fost desemnată de către Transelectrica drept furnizorul serviciilor de consultanţă pentru restructurarea sistemului energetic românesc. Bugetul estimat pentru aceste servicii este de 400.000 de euro, iar Transelectrica va achita în avans 10% din valoarea totală a contractului. În primă fază PB va face propuneri de restructurare urmând ca după trecerea unei perioade de trei luni să elaboreze un studiu concret de restructurare cu costuri minime.