82-9475-oskar5.jpgFundaţia Anchor Grup, pentru că a desfăşurat campania „Bine faci, bine găseşti“. Fondurile colectate vor fi donate Fundaţiei Principesa Margareta pentru facilitarea accesului la educaţie a copiilor cu dizabilităţi din Centrul Breaza, precum şi organizaţiei World Vision România, pentru acordarea de burse şcolare copiilor din familiile defavorizate din mediul rural.

82-9476-oskar4.jpgOrange România, pentru că organizează, în parteneriat cu Radio România, a doua ediţie a Concertului de Crăciun, în cadrul căruia va dona, pentru fiecare participant la acest spectacol, cinci euro fundaţiei Light into Europe. La ediţia de anul trecut, ca urmare a acestor donaţii, a fost înfiinţat în Bucureşti primul centru de resurse din România dedicat persoanelor cu deficienţe senzoriale, unde se desfăşoară diverse cursuri profesionale, de îmbunătăţire a abilităţilor şi unde există o bibliotecă Braille.

82-9477-oskar3.jpgMihai Chişu, trader în cadrul SSIF Egnatia Securities, pentru că a fost desemnat Brokerul Anului 2007. Cel mai bun broker din România a terminat în urmă cu nouă ani Facultatea de Finanţe-Asigurări-Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti şi are un masterat în Comunicare Managerială şi Resurse Umane. Mihai Chişu are o experienţă ca broker şi trader de peste 11 ani.

82-9478-oskar2.jpgNet Brinel, companie de soluţii şi servicii IT, pentru că a fost aleasă cea mai bună companie din domeniu la cea de a XV-a ediţie a Topului organizat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România. Criteriile de determinare a celor mai bune companii au fost profitul brut, numărul de angajaţi, cifra de afaceri şi volumul activelor totale ale firmei. Anul trecut, Net Brinel şi-a crescut cifra de afaceri cu 25-30% şi a dublat echipa de vânzări consultative.

82-9479-oskar1.jpgSimion Giurca, şeful biroului de promovare turistică a României din Viena, pentru că a primit „Decoraţia pentru merit în aur a Republicii Austria“, un ordin naţional clasa I. Giurca este primul şef de birou de promovare turistică decorat de statul austriac. În primele şase luni ale lui 2007, a avut loc o creştere cu peste zece milioane de euro a încasărilor pentru servicii turistice prestate în România turiştilor austrieci faţă de perioada similară a anului 2006.