159-30343-oskar3.jpgFundaţia Vodafone şi Asociaţia REACT, pentru că au încheiat primul an al programului naţional de donare de sânge „O şansă pentru viaţă“, în cadrul căruia peste 50.000 de persoane au donat 22.500 de litri de sânge. Aceste donaţii au ajutat la salvarea a peste 70.000 de vieţi omeneşti în cursul anului 2008. Pe parcursul anului trecut, 3,9% din toată cantitatea de sânge recoltată în România a fost donată în cadrul celor 12 sesiuni ale programului „O şansă pentru viaţă“. Angajaţii Vodafone au donat, la rândul lor, aproximativ 300 de litri de sânge, care au ajutat la salvarea a peste 1.000 de pacienţi.

159-30344-oskar2.jpgRadisson SAS, hotel din Capitală, pentru că a fost desemnat „Proiectul Hotelier al anului 2008“ în sud-estul Europei, la gala Southeastern European Real Estate Awards, organizată de portalul de informaţii şi analize imobiliare EuropaProperty. Criteriile luate în considerare de către juriul format din 27 de specialişti în domeniu au fost succesul comercial, contribuţia la satisfacerea nevoilor pieţei, amplasarea, arhitectura, designul, calitatea materialelor folosite şi durabilitatea clădirii. Hotelul Radisson SAS a fost premiat alături de alte 12 companii cu rezultate de excepţie şi proiecte de succes din domeniul imobiliar în sud-estul Europei.

159-30345-oskar1.jpgBitDefender, pentru că soluţia BitDefender Security for Mail Servers a primit certificarea Gold la primul test comparativ al unor produse software de filtrare a mesajelor spam (mesaje electronice comerciale nesolicitate de utilizator) desfăşurat live de publicaţia independentă Virus Bulletin. Soluţia antispam produsă de compania românească a fost testată alături de alte cinci produse concurente. BitDefender Security for Mail Servers a înregistrat o rată de detecţie a mesajelor spam de 84,2%, în timp ce ponderea răspunsurilor fals-pozitive (mesajele incorect identificate ca spam) a fost de numai 1,49%.