231-57793-oskar3.jpgŢuca Zbârcea & Asociaţii, pentru că a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în Europa de Est şi Balcani“ în cadrul galei organizată la Berlin de către prestigioasa publicaţie britanică „The Lawyer“. La „The Lawyer European Awards 2010“, dedicat elitei juridice de pe bătrânul continent, s-au decernat 18 trofee firmelor de avocatură care au înregistrat performanţe remarcabile în decursul ultimului an. Este pentru prima dată în istoria premiilor „The Lawyer“ când acest titlu revine unei firme de avocatură independente din România.

231-57794-oskar2.jpgTonucci&Partners, birou internaţional de avocatură, pentru aniversarea a zece ani de activitate în România. În toată această perioadă, Tonucci & Partners au acordat în România asistenţă în materie de drept societar şi comercial, destinată întreprinzătorilor locali şi internaţionali, gestionând şi numeroase cazuri în Europa de Sud-Est şi în ţări în curs de dezvoltare. A acordat în special asistenţă juridică pentru numeroase joint-ventures între societăţi private occidentale şi ţări din Europa de Sud-Est sau din alte ţări, mai ales pe problematici fiscale, societare şi comerciale.

231-57795-oskar1.jpgWillbrook Management International, dezvoltator imobiliar de origi­ne britanică, pentru că a fost desemnat câştigător a opt pre­­mii în cadrul celei mai mari compe­tiţii imobiliare internationale – Inter­na­tional Property Awards. Au fost premiate proiectul Willbrook Platinum Business and Convention Center, pro­iec­tul rezidenţial de lux Oxford Gardens de lângă Şcoala Americană, şi pro­iec­tul Willbrook Diamond Residences at Var­na, al cărui website a câştigat titlul european. Distincţiile International Property Awards au o tradiţie de 16 ani, participanţii prezentând proiecte în domeniul arhitecturii, designului interior, designului paginilor de internet, al marketingului şi al altor categorii legate de proprietate.