Firma care se va ocupa de insolvenţa postului de televiziune este Accis Solv Ipurl, aceeaşi care se ocupă şi de insolvenţa agenţiei de publicitate Odyssey. Onorariul firmei va fi de 2.000 de lei din averea debitoarei, care este în acest caz Ocram Televiziune. MamitzuProduction realizează producţii media şi de televiziune independente sau în coproducţie cu posturile tv românesti, mai scrie paginademedia.
Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au decis la începutul acestei săptămâni că OTV va mai putea emite numai până la 1 octombrie 2012. CNA a decis înjumătăţirea perioadei pentru care OTV avea acordată licenţa audiovizuală pentru încălcarea Legii Audiovizuale prin difuzarea în perioada 16 – 24 martie a publicităţii politice în favoarea Partidului Poporului Dan Diaconescu (PPDD). Aceasta este cea mai drastică sancţiune pe care o poate aplica CNA.

De la obţinerea licenţei în 2005, OTV a primit nouă sancţiuni de întrerupere cu 10 minute a programului şi şapte sancţiuni pentru întrerupere de câte trei ore.