Confort ecologic

Românii sunt tot mai interesaţi de inovaţiile tehnologice şi optează pentru centrale termice în condensare ce ajută la transformarea locuinţei în una ecologică. Sistemul de operare al acestui tip de centrale este foarte simplu: în urma arderii combustibilului rezultă un amestec de gaze arse şi vapori de apă. Cantitatea de caldură ce ia naştere la ardere include atât puterea gazului cât şi puterea rezultată prin condensarea vaporilor de apă.

Clas Premium are înglobată această tehnologie şi răspunde tuturor exigenţelor tale datorită schimbătorului de căldură din oţel inox cu modul premix. Acesta duce la obţinerea unei eficienţe de pana la 108%, net superioare faţă de o centrală termică convenţională ce are un randament de maxim 93%.

Consum mai mic cu 35%
Clas Premium este un sprijin în locuinţa ta şi datorită consumului de gaz mai mic cu până la 35%. De asemenea, printre avantajele noului model Ariston se numără greutatea redusă, economia de spaţiu şi funcţionarea silenţioasă.
 În plus, acesta dispune de funcţia Auto prin care centrala alege în mod automat temperatura ideală pentru circuitul central, crescând nivelul de confort şi economie. Astfel, ţinând cont de gradul ridicat de eficienţă, amortizarea investiţiei pentru achiziţia centralei Clas Premium se face într-un timp scurt.
Noul model de la Ariston este accesibil unei categorii largi de cumpărători datorită preţului recomandat de 3.590 de lei ce include TVA şi kit de evacuare.
Începând cu luna aprilie, Clas Premium poate fi găsită în reţeaua de parteneri autorizaţi Ariston cu o garanţie de 3 ani. Mai multe detalii se găsesc pe www.aristonheating.ro/clas_premium.htm.