92% dintre utilizatorii de Internet din Romania au accesat magazine online, iar pentru 29% dintre respondenti exista teama de a nu fi fraudati (GPeC 2010).  In acelasi timp peste doua treimi dintre consumatorii online sunt influentati in decizia de cumparare de beneficiul transportului gratuit (iVox 2011).

Noua platforma de comert electronic permite comerciantilor sa creeze instant un magazin online, fara sa aiba nevoie de cunostinte tehnice.
Pe langa urmarirea in timp real a comenzilor, comisionul la plata prin card este cu pana la 30% mai mic decat pretul pietei iar pretul de livrare sunt cu pana la 60% mai mic decat pretul pietei.

Incheierea de contracte cu diversi colaboratori (curier, procesator de carduri etc.) nu mai reprezinta o problema, comerciantul primind totul inclus intr-un pachet complet si accesibil. Partea de promovare este si ea acoperita, comerciabil.ro oferind acces permanent la un consultant de marketing online si un voucher de 250 Ron cu ajutorul caruia comerciantul isi poate promova magazinul online.     

“Platforma comerciabil.ro, a fost creata in urma unor studii si experiente care ne-au aratat ca cei mai multi dintre comercianti au nevoie de o solutie  simpla, eficienta si la costuri reduse. Comerciantii  se plang deseori de modul anevoios si de durata pentru crearea unui magazin online. Dificultatile mari apar insa, dupa lansarea magazinului, atat din punct de vedere al serviciilor de curierat sau plati cu card cat si pentru promovarea lui in randul consumatorilor tinta.
Noua platforma are totul inclus si este usor de folosit, in plus oferim asistenta de marketing gratuita, livrarea si plata cu cardul la costuri foarte mici. Incercam sa stimulam cresterea pietei de comert electronic din Romania prin oferirea unei solutii complete, la un pret accesibil.” , a declarat Laurentiu Trif, fondatorul comerciabil.ro.
    Primesti 10% reducere daca te inscrii acum la newsletter Comerciabil.ro