Odata cu septembrie s-au terminat si vacantele. Sau nu? www.MarketOnline.ro vrea sa prelungeasca vacanta cu multe luni pline de distractie.

Astfel MarketOnline.ro a pregatit pentru toti cei plictisiti de sfarsitul verii 2 pachete exclusive cu cea mai vanduta consola de pe planeta – NINTENDO WII.

Pachetul Nintendo Wii cu FunFair Party este biletul catre o noua vacanta! Wii cu FunFair Party ofera nu mai putin de 37 de JOCURI, pentru multe ore de distractie alaturi de familie si prieteni. Fie ca esti pasionat de tenis, bowling, tir cu arcul, canotaj sau unul dintre zecile de jocuri haioase din FunFair Party, pachetul ofera ceva pentru fiecare: copii, parinti si bunici.

Wii Family Pack este un pachet ideal pentru familie: consola Nintendo Wii este insotita de DOUA telecomenzi Wii Remote si DOUA accesorii Wii Motion Plus (pentru precizie absoluta in miscari). Cele doua discuri incluse (Wii Sports Pack si Wii Sports Resort) pun la dispozitie o mare varietate de sporturi, printre care tenis de camp, tenis de masa, bowling, scrima si baschet – iar cu acest pachet poti juca imediat in multiplayer. Acum este cu adevarat simplu sa iti pui familia in miscare, cu Wii Family Pack.