CODECS anunţă sesiunea de înscrieri din toamna 2010 pentru programele MBA şi Certificat Profesional în Management (CPM) ale Open University Business School din Marea Britanie. Cele două programe sunt oferite în România de CODECS prin parteneriatul pe care îl are cu Open University, cea mai mare şcoală de business din Europa. Înscrierile se termină pe 23 septembrie, dar toţi cursanţii care se înscriu înainte de 17 septembrie vor beneficia de discounturi de până la 400 de euro.

Certificatul Profesional în Management se adresează tuturor celor care doresc să îşi dezvolte cunoştinţele şi aptitudinile în management şi să îşi îmbunătăţească perspectivele de carieră. Programul le oferă cursanţilor posibilitatea de a se confrunta cu probleme reale din viaţa profesională, urmărind studii de caz de referinţă din practica internaţională. În acelaşi timp, datorită sistemului „open learning”, participanţii la programele CODECS nu sunt nevoiţi să îşi întrerupă activitatea profesională, reuşind să îmbine eficient studiul individual cu lucrul în echipă sub îndrumarea tutorilor.

Programul MBA oferit de Open University Business School prin intermediul CODECS este singurul din România acreditat de cele mai importante instituţii internaţonale din domeniu: AMBA (Association of Masters of Business Administration), EFMD (European Foundation for Management Development) şi AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business din SUA). Din cele 12.800 de programe MBA înregistrate la nivel mondial, doar 41 beneficiază de toate aceste 3 acreditări.

Pentru înscrieri şi informaţii despre programele Open University un consultant CODECS vă stă la dispoziţie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: mba@codecs.ro. Pentru detalii cu privire la programe, perioade de înscrieri şi documente necesare, accesaţi website-ul oficial www.codecs.ro.