Luate separate, la hotelul Sport din Poiana Braşov, de patru stele, recent renovat, pachetul de servicii pentru perioada 28 decembrie-3 ianuarie este de 1.725 de euro, camera dublă, pachet care include cazare cinci nopţi, demipensiune, masa festivă de Revelion, reiese din datele agenţiei de turism a hotelului. Dacă biletul se achită integral până la 31 octombrie, se acordă o reducere de 10%. Copiii cu vârsta până la 12 ani au gratuitate la cazare, iar pentru masă prețul este de 150 de euro. În acest tarif este inclus şi accesul gratuit la piscina hotelului.
De asemenea,  la hotelurile Bradul şi Poiana de trei stele, pachetul de servicii, în aceeași perioadă, costă 1.100 de euro în camera dublă şi include demipensiune şi masa festivă de Revelion.
Un alt exemplu este hotelul Piatra Mare, de patru stele, unde un pachet (cazare, mic dejun, cină și masa festivă) pentru perioada 28 decembrie-2 ianuarie, în cameră dublă, ajunge la 2.592 lei de persoană.
Totodată, la hotelul Orizont de trei stele din Predeal, o vacanță de Revelion (30 decembrie-2 ianuarie) costă 2.100 lei de persoană în cameră dublă şi asigură pe lângă cazare, pensiune completă şi accesul la SPA într-un anumit interval orar.
Tot în Predeal, la hotelul Belvedere de trei stele, preţul pentru perioada 29 decembrie-2 ianuarie este de 2.700 de lei în camera dublă, şi 1.577 de lei în cameră single. Include, pe lângă cazare, demipensiune, masa festivă de Revelion, și un bufet suedez pe 1 ianuarie. În același timp, intrarea la SPA este gratuită. (Agerpres)