Atrium Centers anunţã a anuntat astãzi încheierea unui parteneriat important cu Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centralã şi de Est.

Acest parteneriat ia forma unui contract de închiriere a 10 sãli moderne de cinema ce vor fi amplasate în cadrul viitorului complex comercial Atrium Center Arad.

Construcţia centrului comercial Atrium Center Arad a fost demaratã în momentul imediat urmãtor ceremoniei punerii pietrei de temelie a construcţiei, moment ce a avut loc în data de 26 martie 2008. Atrium Center Arad reprezintã o investiţie de 75 milioane de euro iar finalizarea construcţiei este programatã pentru al patrulea trimestru al 2009.

Atrium Center Arad va fi amplasat în centrul oraşului Arad, aproape de garã şi staţia centralã de autobuz a oraşului.

Atrium Center Arad va fi un centru comercial şi de divertisment, având o arhitectură unică, în formă triunghiulară, cu peste 150 de spaţii comerciale, o suprafaţă totală închiriabilă de peste 30.000 de m2 şi o suprafaţă totală construită de aproximativ 70.000 m2.

Activitatea de leasing pentru Atrium Center Arad, coordonată de DTZ Echinox, s-a intensificat în ultima perioadă, activitate tradusă prin numeroase parteneriate cu retaileri naţionali şi internaţionali prezenţi pe piaţa din România: Billa, Sephora, Mark& Spencer, Reserved, Cropptown, Diverta, Bamboo, Meli Melo, Benvenuti, Gatta, Miniblu, Optiblu, Steilmann, Adidas, Gentil, Leonardo, Inmedio, Centrofarm, MOA, Orsay, Motivi, Bigotti, Office Shoes etc.

Data: 21 aprilie 2008

Sursa: Atrium Centers