PAYZONE, lider european in domeniul tranzactiilor electronice, si ING Bank Romania au devenit parteneri pe piata romaneasca pentru o perioada de minim cinci ani.

In cadrul parteneriatului, PAYZONE asigura servicii electronice de plata a facturilor pentru servicii si utilitati iar ING Bank pune la dispozitia partenerului sau know how-ul si platformele bancare pentru administrarea fluxurilor de lichiditati ale furnizorilor de servicii.

PAYZONE pune la dispozitia consumatorilor o retea de peste 1.200 de locatii special calificate pentru acest proiect, precum si platforma, echipamentele si know-how-ul necesar gestionarii, operarii si urmaririi platilor in regim electronic.

Prin incheierea acestui parteneriat se preconizeaza ca pana la sfarsitul anului, consumatorii finali vor putea achita in locatiile PAYZONE cel putin zece tipuri de servicii si utilitati facturabile.

PAYZONE are cea mai extinsa retea independenta de plati electronice cu numerar din Europa, operand peste 630 milioane de tranzactii anual printr-o retea  constituita din 240.000 de puncte de operare.

In Romania, PAYZONE opereaza din anul 2005 si detine peste 8000 de terminale, avand relatii comerciale cu peste 1200 de distribuitori si parteneri de retail, fiind cea mai extinsa retea de plati electronice activand sub nume de brand proriu. De asemenea, PAYZONE ofera servicii de operare electronica de plata a facturilor pentru Posta Romana. Pentru anul 2007, PAYZONE este lider de piata in domeniul distributiei electronice de cartele pre-platite pentru operatorii de telefonie mobila din Romania.


Data: 9 aprilie 2008

Sursa: Payzone