AAA NEW KOPEL, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa maşinilor second hand şi CETELEM, lider pe piaţa creditelor de consum din România, au semnat un parteneriat pentru finanţarea vânzării de maşini second hand clienţilor persoane fizice. Clienţii AAA NEW KOPEL au acum posibilitatea de a cumpăra o maşină la mâna a doua cu 0% avans.

“Ne-am propus să ne susţinem clienţii deoarece, în ciuda situaţiei economice actuale, nevoia achiziţionării de maşini second hand există, rămânând chiar la acelaşi nivel cu perioada similară a anului trecut. Noi ne-am dorit un partener inteligent pentru o soluţie actuală. Cu noul produs cu avans 0%, clienţii noştri au acum posibilitatea de a intra în posesia maşinii dorite, plătind-o în rate lunare fără a fi stresaţi de avansul iniţial pe care, de obicei, nu îl posedă şi fără a fi expuşi schimbărilor de schimb valutar,” a declarat Dudy Perry, General Manager AAA NEW KOPEL.

“Cetelem oferă clienţilor o soluţie de finanţare responsabilă, ce îi protejează de riscurile aferente evoluţiei cursului valutar şi variaţiei de dobândă, asigurându-le totodată şi o mai mare predictibilitate asupra veniturilor şi cheltuielilor personale. Cei interesaţi de achiziţia unui autoturism, pot beneficia de avantajul unui credit în lei, cu dobandă si rată fixă pe toată perioada de creditare”, a declarat Daniel Boaje, Director General Cetelem Romania. 

Produsul oferit în cadrul acestui parteneriat se traduce prin: avans 0, o dobândă de 15% şi o perioadă maximă de rambursare de 10 ani, vechimea maşinii nefiind inclusă. În afară de avansul de 0%, ratele lunare se plătesc în RON, clientul fiind asfel protejat de fluctuaţiile de curs valutar.

Toate aceste servicii sunt completate de alte facilităţi unice oferite de AAA NEW KOPEL, precum “garanţia din bară în bară”, valabilă pe o perioadă de 1 an de zile. Serviciile sunt valabile în orice showroom AAA NEW KOPEL din: Bucureşti, Iaşi, Bacău, Constanţa, Timişoara, Cluj Napoca, Sibiu şi Braşov.