“Prin acest parteneriat credem ca vom participa la o mai buna informare a publicului, ajuntand astfel la o promovare mai eficienta a contractelor de asigurari. Vom contribui la realizarea unor articole bine documentate, vom participa la toate evenimentele de profil si vom relata toate modificarile esetiale ale pietei si legislatiei din domeniu. Va garatam ca va vom tine la curent cu tot ce este mai important in asigurari”, a declarat Directorul de Vanzari Strategic Insurance Broker de Asigurare, Ana Maria Bucea.

Experienta de peste 10 ani in domeniul asigurarilor a angajatilor societatii de brokeraj, in stransa colaborare cu o echipa de jurnalisti specializati in domeniul economic, va garanta acuratetea si calitatea informatiilor furnizate cititorilor Capital.

Despre Strategic Insurance Broker de Asigurare

Strategic Insurance Broker de Asigurare ofera servicii de consultanta, negociaza pentru clientii sai conditii avantajoase in incheierea contractelor de asigurare si acorda asistenta inainte, pe durata derularii contractelor, ori in legatura cu regularizarea daunelor, daca este cazul.

Strategic Insurance Broker de Asigurare are semnate contracte de colaborare cu toate companiile de asigurari din Romania, cu un lider international in asigurari de ambarcatiuni de agrement din Austria si poarta discutii cu alte companii europene.  Societatea are posibilitatea de a incheia toate tipurile de contracte de asigurare.

Strategic Insurance Broker de Asigurare detine platforma de vanzare on-line www.rcasuperieftin.ro. Aceasta platforma a politelor de asigurari este dezvoltata pentru a va ajuta sa comparati toate ofertele actualizate zilnic, de la toate societatile de asigurari din tara, pentru a oferi clientului cele mai competitive preturi, avand in vedere ca astfel se reduce costurile.

Societatea va lansa in curand inca doua platforme de vanzare polite RCA si alte tipuri, si are in pregatire alte servicii care vor veni in completarea necesitatii clientilor (ex. CASCO cu masina la schimb, etc)